Isnin, 28 Mac 2011

Tempahan sepanjang berada di KL


Ima order 72pcs BT. Sekotak khas utk kakaknya. Dan dia request utk tulis nama anak2 buahnya atas tart. Tq ima


Antara oder2 time aku blk Kl aritu...berjumlah 21 kotak. Tak semua gambar aku snap...so ini antara yg ter'snap' hihihi
To Lina & Ima tq bebanyak sudi promote kat kengkawan korang ye :)


Oder jauh dari org putrajaya...nisa yg teringin sgt nak merasa cheese tart & coklat tart sebelum dia deliver baby. mujur smpt nisa makan kan :). Nisa oder 36pcs CT + 18pcs BT + 18pcs ST. Tenkiu Nisa, semoga slmt bersalin nnt.


Yg ni snap sekaligus oder dari nani (my sista) sebyk 1 kotak CT + 1 kotak BT. 3 kotak lagi tu dr kwn2 ima....oder terakhir aku kat KL sblm berangkat blk BP semula. tq to both of u ;)

3 ulasan:

  1. santek2 belaka...huhuh best la tgk tart tu tertarik...hihihi..mg btambah success!!!

    BalasPadam
  2. tq pia....oder la....hihihiihi

    BalasPadam
  3. Nak order camne..kita dok jaauh..

    BalasPadam